Projektorius vaikams ,,Skilsas“ su miegui skirta muzika + lietuviškai įgarsintos ,,Šnekančios kortelės“

35.00

Leiskitės į kerinčių istorijų, magiškų melodijų, įdomių žodžių ir nepamirštamų vaizdų kelionę. Projektorius vaikams ,,Skilsas“ su miegui skirta muzika – puikus vaizdinės stimuliacijos ir atpalaiduojančių melodijų dermės pavyzdys. Bet kokią aplinką paverskite stebuklinga oaze!

Projektorių nukreipkite į bet kokį plokščią, lygų paviršių, pasukite fokusavimo ratuką, kol vaizdas taps aiškus, ir džiaukitės spalvingais vaizdiniais! Tai puikus vaiko kambario, svetainės, vaikų darželio, pradinės mokyklos, šventinių erdvių, edukacinių užsiėmimų vaikams atributas!

Jei vis dar sudėtinga laikytis vakaro rutinos ir nueiti laiku miegoti, vakarui šiek tiek magijos suteiks projektorius vaikams ,,Skilsas“! Įjunkite vieną iš lopšinių, leiskite vaikui nurimti, atsipalaiduoti ir žengti į magišką sapnų pasaulį. Tamsos bijantiems mažyliams projektoriaus šviesa padės jaustis drąsiau ir ramiai užmigti. Jei Jūsų vaikai mėgsta pasakas ir istorijas, projektorius lietuviškai paseks įsimintiną pasaką (net iš 10 skirtingų diskų)!

Klausykitės ne tik įdomių istorijų – mokykitės tarti lietuviškus žodžius! Projektoriaus komplektacijoje rasite 10 diskų su ,,Šnekančiomis kortelėmis”. Tai nauja kalbos įgūdžiams lavinti skirta priemonė, tinkama ir mažyliams, ir vyresniems vaikams. Į projektorių įstatykite ,,Šnekančią kortelę“ ir išgirskite joje pavaizduotų objektų pavadinimus lietuvių kalba!

Klausykite, kartokite, kalbėkite, leiskitės į spalvų, vaizdų, šviesos ir šešėlių nuotykį! Tai moderni 4 viename vaikų lavinimo priemonė, skirta mokytis, pažinti ir žaisti!
 

Neturime