Spy Labs profesionalaus detektyvo rinkinys – KOSMOS

Spy Labs profesionalaus detektyvo rinkinys.

.

Sveiki atvykę į Spy Labs, vietą, kur renkasi tikri detektyvai! Šiame rinkinyje rasite viską, ko reikia, kad taptumėte tikru detektyvu. Sužinokite, kaip profesionalūs detektyvai naudoja teismo medicinos mokslą, kad atsakytų į klausimus, rinktų įrodymus ir išspręstų nusikaltimus. Eksperimentuokite su įranga ir metodais, kuriuos naudoja detektyvai, ir lavinkite savo stebėjimo bei problemų sprendimo įgūdžius.

Pirmiausia įsirenkite savo detektyvo kabinetą ir sutvarkykite įrankius. Atlikite pradinius pratimus, kad pagerintumėte stebėjimo įgūdžius. Toliau sužinosite apie nusikaltimo vietos apsaugą, įrodymų rinkimą ir dokumentavimą – nuo pirštų antspaudų iki pėdsakų ir padangų žymių. Surinkę tokius įrodymus kaip plaukai, skaidulos, padirbti pinigai ar dirvožemio mėginiai, galėsite grįžti į laboratoriją ir išmokti juos analizuoti.

Galiausiai, galėsite išbandyti kodų šifravimą, nematomo rašalo naudojimą bei bendravimą slaptomis simbolių kalbomis. Tobulėjant jūsų įgūdžiams, galėsite juos taikyti sprendžiant realius praktinius atvejus.

Išmokite rinkti ir analizuoti teismo medicinos įrodymus bei tapkite tikru detektyvu!